Pages
Categories

Search


Mistä lainaa heti tilille?

Ostosraha

OstosrahaOstosraha myöntää lainaa nopeasti tilille – lainapäätös 15 minuutissa! Saat rahat nopeasti tilillesi (n. 15 minuutissa) 400 – 2500 euron väliltä 12 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea luottoa kaikista helpoiten netin kautta parissa minuutissa. Jos rahan tarve on akuutti, suosittelemme ilman muuta Ostosrahaa, sillä sitä kautta lainaa on saatavilla nopeasti. Ostosraha myöntää luottoa kohtuullisilla lainaehdoilla, joustavasti ja erittäin luotettavasti eli se on todella hyvä vaihtoehtoja jos pikainen laina kiinnostaa.

Hae Ostosrahalta

 

Nopsalaina

NopsalainaNopsalainalta saat lainaa erittäin nopeasti ja lainahakemus käsitellään välittömästi ja voit allekirjoittaa sen sähköisesti. Hae Nopsalainan kautta lainat 1500 – 15 000 € väliltä tilillesi 6 – 72 kuukauden maksuajalla. Jos kulutusluotto heti kiinnostaa, on Nopsalaina erinomainen vaihtoehtoja ja suosittelemme sitä erittäin lämpimästi kenelle tahansa yli 22-vuotiaalle. Korkoprosenttikaan ei päätä huimaa, nimittäin Nopsalainan jokaisen lainan korkoprosentti on alkaen 9 % vuodessa ja tähän päälle tulee vain marginaalinen korko.

Hae Nopsalainalta

 

Credit24

Credit24Credit24:n kautta voit hakea lainaa helposti ja nopeasti ja saat rahat heti tilille. Credit24 tarjoaa rahoitusta joustolimiitin muodossa 500-3000 euron väliltä. Lainan hakeminen onnistuu ilmaisella lainahakemuksella ja lainahakemuksen täyttäminen ei vie 5-10 minuuttia kauempaa. Credit24:n lainaehdot ovat varsin joustavat ja voit valita maksuajan 1-24 kuukauden väliltä – lainasta tulee lyhentää vähintään 30 euroa kuukaudessa. Tutustu ja hae lainaa heti Credit24:n kautta jo tänään!

Hae Credit24 palvelusta

 

Euroloan

EuroloanUudistunut Euroloan on yksi ehdottomista suosikeista ja sillä on jo kymmeniä tuhansia käyttäjiä. Saat lainapäätöksen heti ja lainaa on haettavissa 50 euron tarkkuudella 50 – 5000 euron väliltä. Myös takaisinmaksun saa lainaaja päättää vuorokauden tarkkuudella eli jos haluat lainata juuri sen verran kuin haluat niin kannattaa hakea luottoa Euroloanin kautta. Yritys on toiminut luottoalalla jo liki viisi vuotta eli jos turvallisuus on yksi kriteereistäsi niin Euroloan on todella hyvä lainapaikka.

Hae Euroloanilta

 

Haluatko saada lainaa heti tilillesi ilman viiveitä ja vielä todella helposti Internetin kautta ilmaisella verkkohakemuksella? Yläpuolella listatut lainayhtiöt, tarjoavat nopean lainapäätöksen ja lainarahat saat tilillesi saman vuorokauden aikana, parhaimmillaan alle 15 minuutissa.

Mistä löytyy kulutusluottoa nopeasti?

Pikavippi heti on paljon helpommin saatavissa kuin suuremman luokan lainat ja ihan syystä, sillä isommat kulutusluottohakemukset Lainaa hetikäsitellään yleensä tarkemmin, koska kyseessä on iso summa rahaa. Pikalaina heti on sikäli hyvä rahoitusmuoto, että jos sinulle iskee todella akuutti rahantarve niin voit paikata sen kätevästi hakemalla pikaluottoa puhelimella tai Internetin välityksellä erittäin nopeasti.

Nykyään voit saada myös kulutusluottoa heti, sillä yksityiset luottofirmat myöntävät niitä todella nopeasti. Vielä ennen kuin ei ollut muita rahoitusratkaisuja kuin pankit ei lainoja voinut saada nopeasti tilille millään keinolla. 2014 vuosi on tuonut lisää lainavaihtoehtoja voit saada lainaa todella helposti tilillesi.

Homman helpottuminen on tuonut mukanaan hyviä ja huonoja puolia

Lainan saamisen helpottuminen on tuonut toisaalta paljon hyviä puolia niin myös huonoja, sillä maksuhäiriömerkinnät ovat melko jyrkässä nousussa ylöspäin. Lainan helppo saatavuus kotisohvalta ilman vakuuksia ja takaajia parilla klikkauksella ei välttämättä ole kaikista paras vaihtoehto niille, joilla ei ole varaa maksaa luottoa takaisin.

Etenkin nuoret saattavat olla hyvinkin ajattelemattomia asian suhteen ja varsinkin jos on alkoholia vielä päässä niin sitä tekee helposti ei niin järkeviä päätöksiä. Tätä on yritetty säädellä asettamalla lainafirmoille aukioloaikarajoituksen, joka on siis tällä hetkellä klo 07 – 23:00. Näiden kellon aikojen ulkopuolella et siis voi saada rahaa tilillesi, vaikkakin voit kyllä hakea sitä kellon ympäri. Lainaa heti netin kautta 24/7 ei siis ole periaatteessa mahdollista saada, vaikka siitä paljon juttuja onkin, niin ne ovat usein monien vuosien takaa ja silloin lainaaminen yöllä oli vielä mahdollista, lisää voit lukea Suomilainat.fi sivustolta – voit myös hakea lainat heti käyttöösi.

Päivitetty 3.12.2014

Lainaaminen on helppoa kuin heinän teko ja vaihtoehtoja on pilvin pimein

Lainan hakeminen on helpottunut entisestään, mutta valikoiman suuri määrä tuo toisaalta myös ongelmia, sillä ensimmäistä kertaa pikavippiä hakeva ei välttämättä tiedä mistä lainan valita ja yleensäkään, että mitkä kriteerit ovat lainan haussa tärkeitä. Useimmat valitsevat lainansa aina hinnan ja korkokulujen mukaan, mutta on myös suositeltavaa huomioida muutamia muitakin asioita luottoa tai vippiä ottaessa.

Esimerkiksi lainan todellinen vuosikorkoprosentti on hyvin tärkeä ja se kertoo lainan ”hinnan” hyvin totuumukaisesti. Sen laskukaavassa on huomioitu myös lainan takaisinmaksuaika, joten siihen kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota. Myös luottoyrityksen muut ominaisuudet ja lainaehdot kannattaa huomioida. Toiset yritykset ovat huomattavasti toisia joustavempia lainan lyhennyksen suhteen eli jos pelkäät, että mahdolliset ylimääräiset kulut voisivat hankaloittaa lainanlyhennyssuunnitelmiasi, niin kannattaa ehkä valita laina sellaiselta firmalta, joka tarjoaa mahdollisuutta eräpäivän siirtoon.

Tälläisiä yrityksiä on 2014 vuonna paljon ja jotkut tarjoavat myös vaihtoehtoisesti laskua sähköpostiin ja pikavippiä ilman pankkitunnuksia ilman TUPAS-systeemiäPikavippi ilman puhelinta on myös nykyään todella yleinen, sillä ihmiset käyttävät lainan hakuun lähes aina tietokonetta ja Internettiä.

Netistä lainaaminen on paras keino saada rahaa tilille pikaisesti

Hait rahoitusta millä keinolla hyvänsä niin lainarahaa on saatavilla nopeasti. Hae lainat heti tilille jopa 15 minuutin sisään. Useimmissa tapauksissa lainan hakeminen tapahtuu puhelimen ja verkkopankkitunnusten avulla, mutta voit saada rahoitusta hyvin nopeasti myös ilman näitä. Hae lainoja yksityiseltä lähteeltä ilman verkkopankkitunnuksia asioimalla paikan päällä konttorissa tai vaihtoehtoisesti pankista.

Nykyään lainan hakemisessa verkon kautta vaaditaan lähes poikkeuksetta verkkopankkitunnukset tai suomalainen julkinen matkapuhelinliittymä, sillä tämä on luotettava ja helppo keino todistaa henkilöllisyys ja se nopeuttaa lainan hakemista.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>